2010. május 18., kedd

Ha ez tényleg csak egy kis csaj akkor sajnálom. Tényleg rendesen beletenyerelt. De gyanús volt a reg és, az, hogy VAV pillanatok alatt off-olta magát. Egy ilyen régóta írt blog... Sajnálom, de tényleg:( a fenének kell beszólni egy frissen olvasott bejegyzéshez. Hát nem a súlycsoportjába tartozó emberkékkel kezdett. Evvan.

7 megjegyzés:

  1. (ráérek és már megint kommentelek nálad :-)

    ezmiez ??!
    nem értem.

    VálaszTörlés
  2. http://kovetkezo40.blog.hu/
    sajnos az előzményeket már nem tudod elolvasni, de a tanulságok levonhatók

    VálaszTörlés
  3. hát... így előzmény nélkül nem sokat mondanak a kommentek!
    anno Dorothy miatt én is törölhettem volna a blogom de nem tettem. szerintem intelligencia kérdése is a dolog. esetemben hibáztam valószínűleg én is, ő is.
    szerinte undorító féreg vagyok aki törvényt is sértett. szerintem meg poénra vettem az egészet. túl komolyan vette magát és kicsit többet is képzel magáról az indokoltnál.
    azt hiszem néha egészen érthető és összeszedett, kerek posztokat írok. néha pedig csak nyafogok mint egy óvodás kislány :-)
    tagadhatatlan hogy van bennem (is) némi exhibicionizmus mivel egy blog általában publikus. másnak is írok mert kíváncsi vagyok más emberek gondolataira, reakcióira. ezzel is tanulva az esetből.
    na mindegy. nem megyek bele jobban.
    azért kíváncsi lennék a sztorira.

    VálaszTörlés
  4. azallamenvagyok2010. május 19. 6:46

    1.
    nos:) te írtad: "Minden esetre anyámtól akkor egy életreszóló leckét kaptam a kioktatás és a felesleges, rosszindulatú pofázás mellőzéséről. Pedig csak egy kurta mondat volt." Most egy jóval kevésbé emberi leckét kapott egy másik kislány... a nagyokos fölnőttektől.
    2.
    persze jogod van a véleményedhez és ezzel együtt a kislánynak is (kora miatt tapintatosabbnak, megértőbbnek kellett volna lenni, de persze megideologizálható, hogy az "erősebb" áttaposhat a "gyengébben"), és mint mindenkinek... de neked pl hogyan esne, ha kiderülne, hogy a férjed két éve módszeresen félrelép, és ezt még nyilvánosan meg is tárgyalja vadidegennekkel, publikussá teszi gondolatait, amelyekben olyanok szerepelnek, hogy a Zongoratanárnő milyen csábító volt a telefonban tegnap, és igaz, hogy Anyucit is szereti, de úgy ellaposodott a kapcsolat, nem kap meg otthon eleget. És amúgyis tessék őt sajnálni. Te meg csak lesel... nyilván ketten vagytok benne, tudtad, hogy nem minden tökéletes, de...

    lehet, hogy te ezt zokszó nélkül bírnád, de az emberek javának ez egy kicsit sok lenne:)

    VálaszTörlés
  5. Majdnem elejétől figyeltem mit akar kihozni az életéből. Ott voltam mikor elmondta, egy csomót kamuzott, mikor majdnem lezárta a blogot és most is mikor besokallt. Azt sem tudom mi az igaz az egészből, annyira sosem foglalkoztam vele. Az, hogy kiteregeti a családi problémáit ilyen szinten az ő dolga. Kapott ő ott hasznos tanácsokat is, de nem hallgat senkire. Nem vettem a védelmembe, csak minden jót kívántam neki.

    Mit tennék, ha kiderülne, a férjem módszeresen megcsal? Őszintén? Elhagynám, ahogy ő is engem. Ha már hiányzik a kapcsolatból az, ami miatt együtt vagyunk, akkor nincs értelme szenvedni miatta, bármennyire fáj is. Ezt a vetyengést amiben ő van biztosan nem bírnám.

    A kislányt sajnálom, de remélem nem ezekből a blogokból akar tanulni.

    VálaszTörlés
  6. azallamenvagyok2010. május 19. 8:23

    dede, tanuljon csak belőle, kiváló elrettentő példa:) én is mások elcseszéseinek figyeléséből alakítottam ki gyermeteg világképemet, láttam párat...

    VálaszTörlés
  7. igen, csak nem mindegy hány éves akkor az ember és milyen súlyú a probléma, valamint adott pillanatban milyen a lelkiállapota, mert lehet többet árt, mint használ. azt nem szerettem volna, csak mivel mindenki azt látta a nick mögött amit, hát én is beálltam a sorba. lehet nem kellett volna, de késő bánat...

    VálaszTörlés

Reálisan :)

"Az élet sokkal inkább hétfő reggel, mint szombat este."