2009. június 2., kedd

Mai tipp nekem


Kedves Halak!
Meg tudsz még lepődni? Ha azt hiszed, hogy nem, akkor ma megtörténhet. Valaki olyasmit talál mondani neked, ami átrendez benned néhány dolgot. Itt az ideje. Végre új szempontot kapsz, ahonnan nézve bizonyos kérdések érthetőbbé válnak. Nem fogsz megvilágosodni, de közelebb kerülhetsz a megoldáshoz. Ehhez előfeltétel, hogy nyitott legyél…

Ez a mai horoszkópom. Olyan vagyok, mint a legtöbb ember:) Nem hiszek benne, de elolvasom. Bár találkoznék valakivel, aki valami használhatót is mond! Elegem van a politikából, a rosszindulatból, abból, hogy még a vízcsapból is a borzalmak folynak. Nehezen tudom meghatározni, meddig tart a jólértesültség határa. Mi az ami már sokkk. Csak mostanában sűrűn veszem észre, hogy azon gondolkozom, mi nyomaszt már megint? Igen, sokmindent a lelkemre veszek, amit nem kellene, amin nem tudok változtatni. Hiába olvasok ilyenkor meséket, kézimunkalapokat, bármit ami eltereli a figyelmem, nem használ. Sokszor felteszem magamnak a kérdést mi a fontos? Fontosak az apró dolgok a mindennapi életünkben úgy, hogy azokkal semmit sem tettünk a világért, de jólesett? Vagy fontos az, hogy tudjak minden robbantásról, lövésről és balesetről? Fontos, hogy mások helyett is szarul érezzem magam?

Igen, tényleg kellene valaki aki segít, de kellene inkább valaki, aki képes megoldani a gigantikus problémákat, hogy a kisemberek nyugodtan élhesség a maguk jelentéktelen életét abban a hitben, hogy boldogok.

1 megjegyzés:

Reálisan :)

"Az élet sokkal inkább hétfő reggel, mint szombat este."