2009. július 7., kedd

Szárszó

Idén ugyanoda mentünk nyaralni, mint tavaly. Nincsenek komplikált igényeim, ami van az egyszerű: tiszta legyen az apartman, jól felszerelt, két szobás és megfizethető. Nem érdekel ha kopott a bútor, ha nincs közel a strand, vagy kutya van a szomszédban. Így jutottam arra az elhatározásra, hogy nem reckírozok, a tavalyi szállással meg voltam elégedve és újra Balatonszárszóra megyünk.

Év közben keveset vagyunk együtt. Reggel ötkor kelünk, negyed hétkor indulunk dolgozni, négyig vagyunk benn, öt előtt érünk haza. A férjem megy a másodállásába én pedig házimunka, tanulás a gyerekekkel és ha vagyok olyan idióta és vállalok otthonra munkát, vagy éppen tanulok akkor az eltart este 10-ig. Nyáron lazább a dolog, a gyerekek mikor itthon vannak nyári szüneten sokat segítenek, több a szabadidőm és most pénteken el tudok menni velük moziba.

Ezért annyira fontos számomra ez az egy hét, mikor csak egymásra figyelünk és olyasmiket csinálunk amit más családok hétköznap is megtesznek: kirándulás, együtt TV-zés, közös főzés stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reálisan :)

"Az élet sokkal inkább hétfő reggel, mint szombat este."