2010. december 6., hétfő

Haladás

Ma útnak indul három csomag, és már csak egyet kell elküldenem, ha jelentkezik egyáltalán a játékos. Ezzel kész is vagyok a blogos ajándékozással. A családiak beszerzését is szeretném elintézni a héten. A hétvégét nagyon várom. Pesten leszünk. Szeretnék elmenni a Vörösmarty térre megnézni a vásárt, jót dumálni a tesómmal meg minden. Lehet fenn is alszunk még nem tudjuk kinél, mert képesek vagyunk még az utolsó pillanatban is borítani a már megbeszélt programot, persze rajtunk kívül álló okok miatt. 
Attól tartok rengetegen lesznek Van az az embertömeg ami már engem is megriaszt, de egyenlőre ragaszkodom ehhez az elképzelésemhez.

Itt a cégnél éppen kikapcsolták a telefont. Nincsenek befizetve a számlák. Remek! Hiába győködöm őket, hogy nem érdemes a szolgáltatókkal trükközni. Most nincs telefon, a múltkor nem adtak gázolajat a sorőröknek. Még jó, hogy áram van. Ja, persze meg fizetés... Még most.

2 megjegyzés:

  1. nem adtak gázolajat? az parádés. és hogyan kívánták elérni, hogy guruljon a kocsi, mondjuk lejtmenetben meglökni?
    igazi lol.

    VálaszTörlés
  2. ilyenkor mindig annak a rossz, aki először akar üres kártyával tankolni. utána már szólnak a sofőrök egymásnak. azt a szerencsétlent pedig kiváltja valaki a cégtől akinél van készpénz:(

    VálaszTörlés

Reálisan :)

"Az élet sokkal inkább hétfő reggel, mint szombat este."