2010. június 30., szerda

Régi poszt

Valahol azt olvastam - illene emlékeznem a címére:P - hogy az élet olyan, amilyennek egy pilóta látja mikor alacsonyan repül sekély víz fölött és lenézve fényhálót lát a gép alatt, amit a fodrozódó hullámok rajzolnak a víz alatt a homokra. A háló állandóan változik, a fénycsíkok eloldódnak és újrakötődnek mindig átváltoztatva a formákat. Ilyen az életünk, változó, sokszor váratlan eseményekkel teli és minden fényelágazás egy döntést jelent a sorsunkban. Egy döntést mikor választottunk és akát tudatos volt, akár véletlen, megtörténik, onnan már csak előre visz az út:)

5 megjegyzés:

  1. A hullámok okozta véletlen változások általában sajnos nem jó irányba terelik az életünk. Más kérdés, hogy sokszor az általunk hozott tudatosok sem...
    Szép hasonlat, akárki is írta.

    VálaszTörlés
  2. sajnos nem jut eszembe a címe, pedig töröm a fejem

    VálaszTörlés
  3. Igazság szerint az út mindig előre visz, csak az ember szeretné olykor, ha hátra mehetne kicsit. Másik dolog, hogy az út mindig előre visz, csak nem mindegy, milyen út, illetve milyen irányba.

    VálaszTörlés
  4. Ja, és csináltam Google fiókot. :D

    VálaszTörlés
  5. Dead-End@: hát igen, van erről valahol szintén egy régebbi poszt, előkerítem.
    A Google fiókhoz gratulálok:) ahogy itthon mondjuk, ha valaki olyasvalamit csinál, amit még nem, vagy amit ritkán: "akire büszkék vagyunk" :)

    VálaszTörlés

Reálisan :)

"Az élet sokkal inkább hétfő reggel, mint szombat este."