2009. december 1., kedd

Éjjel

Nem volt kedve a drámához. Kicsit sajnálta, mert úgy érezte reggelig tudná nézni a filmeket, egyiket a másik után. Ott adta fel, ahol megalázkodásból egy férfi szájon csókolt egy másikat, mint a kutyáknál. Beállított aTv-n még 15 percet és bement a hálóba. Megállt egy pillanatra. Az ágy egyik oldalán egy rég kidobott vasaló dobozára állítva égett egy szakadt ernyőjű éjjeli lámpa. Hányszor fogadta már meg, hogy varr neki új ruhát? De inkább szeretett volna venni egy másikat. Egy modernebbet. A fal mellett kis csomagok már karácsonyra, csomagoló papírok, szatyrok. Ez a halom képes az ünnepekig impozáns méreteket ölteni.
A másik oldalon hajlott lapú számítógépasztalon ezer éves monitor, gyerekkezek által összemaszatolt billentyűzet, egy állandóan újítgatott PC. Rengeteg fontosnak hitt lemez és papír. Az ággyal szemben ajtó nélküli beépített szekrény. Nagy lendülettel meg lett csináltatva, azóta úgy van ahogy beállították.
Elkapta a pillantását és megtámaszkodott az ágy végén. A vasalódoboz örök figyelmeztetés, hogy ezt a típust nem szabad megvenni mégegyszer. Az éjjeli lámpa ajándék. Igaz azért kapták, mert máshol már nem kellett, de mégis jó emlékek fűződnek hozzá, mert egy olyan éjszakán olvadt ki a szövet rajta, mikor minden másról elfelejtkeztek:) A számítógép működik. Ez a legfontosabb. És a beépített szekrényben a ruhák bevasalva rendesen voltak eltéve, a mély fiókok elnyelték az apróságokat. Rend volt.

Végül is minden megvan...

Ráoltotta a kis lámpát a szobára, ami úgy látszik egyenlőre marad:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reálisan :)

"Az élet sokkal inkább hétfő reggel, mint szombat este."