2010. július 12., hétfő

Úton

Tökölés az indulásnál, ahogy szoktuk:) Már akkor gondoltam, hogy sötétben lesz a sátor felállítva. Hát valóban. De mindenképpen el akartunk indulni pénteken, ehhez ragaszkodtunk. Fél 9 körül, Mezőfalva után az ég valami hihetetlen türkiz színt produkált, kis aranyszínű felhőmaszatokkal, szinte sajnáltam mikor besötétedett, pedig legalább addigra hűvösödött kicsit az idő. Rutinosan kempingeltük be magunkat és szabad volt a szokott helyünk! Kis pálinka, kis vacsora, közben dumaduma, ugyanis az úton találkozónk volt egy barátunkkal és elmondta, hogy elhagyta és meglopta a felesége. Nehezen tértünk napirendre efölött. Bonyolult volt a kapcsolatuk és mindig olyan fura volt az a nő, de ezt nem gondoltam volna róla.
Hajlamosak vagyunk elfelejtkezni arról, hogy milyen kemény ott a föld és nem elég alánk a napozómatrac, így sikerült teljesen görbére aludni magunkat, aztán egész nap csak aludtunk és dumáltunk és olvastunk és ettünk és söröztünk... szóval részünk volt minden jóban és örömben:) Istenem! De hiányzott már!
Gondolatban megvettünk ott a környéken egy régi lepusztult nyaralót, és felújítottuk, és üdültettünk benne gyerekeket és családokat. Álmodtunk oda medencét és szabadidős programokat, kerékpártúrát és ping-pong versenyt. Szerencsére álmodozni ingyen is lehet:)

2 megjegyzés:

  1. Szeretnék feliratkozni a képzeletbeli listára, melyen a nyaralóban nyaralni vágyók sora áll, miután közös erővel és elszántsággal felújítottuk és berendeztük :) Fűnyírásra, locsolásra és kertrendezésre rendszeresen szükség van, én el is vállalom! Lehetne mondjuk a Panoráma-hegyen?

    VálaszTörlés
  2. Szívesen látunk és természetesen rendezgetés után egy jó bográcsolásra, fűbenfekvecsillagnézésre:)

    VálaszTörlés

Reálisan :)

"Az élet sokkal inkább hétfő reggel, mint szombat este."