2010. február 26., péntek

Írás

Tegnap 7 körül fejeztem be a varrást. Még a gép mellett ülve gyorsan lefirkantottam kézzel egy rövid levelet a játékot szervező csajnak. Mikor végeztem, jobban megnéztem az írásomat. Elég sokat írok kézzel, de inkább számokat, szöveget nagyon ritkán. Asszem ez meg is látszik a kézírásomon. Ránézésre egységes, egyenes sorok, de a betűk összekötése elég változatos és hol írott, hol nyomtatott betűket használok. Kíváncsi lennék mit hozna ki ebből egy grafológus.

4 megjegyzés:

  1. ... azt, hogy annyira elfoglalt vagy, hogy nincs időd az írásképedre figyelni! :-)

    Egyébként egy tapasztalt és tehetséges grafológus tud okos dolgokat mondani. Bár inkább úgy mondanám, hogy olyan tulajdonságaidat sorolja fel, amiket már egyébként is ismersz csak elcsodálkozol, hogy "jé, ezt mutatja az írásom?!". Segíteni csak abban tud, hogy olyat mond neked, ami igaz rád, csak addig fogalmad sem volt róla.

    VálaszTörlés
  2. Lehet azért is jutott ez az eszembe:) Néha nem ártana, ha szembesítenének olyasmivel, amiről még nem tudok. Egy idegentől talán jobban venném bármit is mondana.

    VálaszTörlés
  3. Néha veszem a bátorságot és szembesítek embereket olyasmivel, amit ők még nem tudnak magukról - persze ezt általában rossz néven veszik tőlem. De utólag belátják, hogy talán igazam van. Általában ezt nem szándékosan teszem, csak őszinte vagyok. Kimondom, amit gondolok és vállalom is a következményeket. Viszont az is igaz, hogy a "privilégiumot" hogy szembesítem őket a rossz vagy tévesen megítélt tulajdonságaikkal - kevesen kapják meg tőlem :-)
    Tehát nem könnyű velem, de mégis vannak barátaim! Épp amennyi kell :-)

    VálaszTörlés
  4. Szerencsésnek mondhatod magad:)akárcsak én.

    VálaszTörlés

Reálisan :)

"Az élet sokkal inkább hétfő reggel, mint szombat este."