2009. október 30., péntek

Áram


Azért nincs már egy hete áram kis városunkban napközben, mert a régi, ronda villanyoszlopokat lecserélik új, ronda villanyoszlopokra. Most úgy néz ki az egész, mint egy elfuserált erdő. Tudom, hogy annak idején szegény falu többször fel lett dúrva minden irányból, csatornázás, gáz miatt. De mégis csak jobban nézne ki ez is a föld alatt. Jesszus ez rímel:)

6 megjegyzés:

  1. á, kábel drágább és macerásabb hibát keresni. először én is úgy akartam behozni, de aztán a lüke kollégém lebeszélt róla anno. pedig úgy tudnék lopni is belőle. :) rosseb. ki tervez 15-20 évekre előre?

    VálaszTörlés
  2. jó kérdés. a politikus, az ügyvezető lánya, vagy aki gyereket vállal?

    VálaszTörlés
  3. gyerekvállalás? ööö, az nem addig van, míg megvan a dolog? :D utána meg majd csak jön ami jön. van segély, meg alutáblák, rézkábelek, stb.. :D
    legalább is két sarokkal arrébb, hasonló filozófia szerint működik a brikett bt.

    VálaszTörlés
  4. akkor csoportosíthatjuk a csoportokat?:)

    VálaszTörlés
  5. :D
    közben végiggondoltam. én is tervezek tíz évre, mert azzal, hogy nem verem agyon az éhenkórász kommandósmacskát, aki kilopja a kanapé mögül a kaját a tányérból, míg bemegyek a konyhába csípősért, az azt mutatja, hogy nem szeretném, hogy a vakond ássa fel helyettem a kertet a jövőben. ebből következik, hogy tíz év múlva is ásni akarok.

    VálaszTörlés
  6. Ha már a kajádra élesítenek, befoghatnád őket házimunkára is. Gondolom el nem mosogatott?:)

    VálaszTörlés

Reálisan :)

"Az élet sokkal inkább hétfő reggel, mint szombat este."