2013. április 22., hétfő

Zűr

Senkinek sem könnyű. Itt van például apu, aki szintén közszférás, nyugdíjas. Az új közig törvény szerint nem alkalmazható, tehát végleg lenyugdíjazták őt is. Rosszul esik neki, mert a pénz és a munka is jó volt, szeret autót vezetni, tud is, meg mindenféle karbantartáshoz ért, tehát nem jártak vele rosszul, most mégis itthoni életre van kárhoztatva.
A nagymamám alig, hogy jól van, történik vele valami, most például elesett és elég erős fájdalmai vannak, meg sem tudja mondani hol, csak a hátát fájlalja.
A másik nagyszüleimnél is elég rossz a helyzet. Nagyanyám viszi a hátán a családot. Anyu testvére súlyos depressziós és hipochonder. A férje el akarja hagyni, de mégsem tudja otthagyni, mert "szegény" asszony segítség nélkül teljesen életképtelen. A gyógyszertárba, vagy a boltba sem képes elmenni. Ezért mama, akinek súlyos ízületi gyulladása van, állandó fájdalmai, ő főz rá, ha kell el is viszi neki a kaját, közben ellátja a féltehetetlen, töksüket nagyapámat. Szóval, agyrém. Sajnos nem a szomszédban laknak, így csak meg tudjuk hallgatni, mamát, bár igazából a hozzátartozóinkat kellene megregulázni, vagyis nem is most, már 20 éve kellett volna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reálisan :)

"Az élet sokkal inkább hétfő reggel, mint szombat este."