2011. augusztus 15., hétfő

Szép út, szép város

Nem indultunk korán és nehezen hagytuk otthon a vadonatúj kiskutyánkat, de végül is sikerült magunk után bezárni a nagykaput. A lányok a hátsó ülésen országvárosoztak és sikeresen összevesztek azon, Narnia ország-e?
Úti szendvicskék, meg úti teácska, ami kell, mert nem szeretünk megállni, így egyhuzamban nyomtuk le a 300 km-t. Alsóörsnél közúti ellenőrzés, szinte éreztem, hogy ki fog lőni minket. Mázli, hogy csak az okmányokat kérték, mert a férjem azt mondta, ő bizony szólt volna előre, ha a pótkerék, vagy egyéb felszerelésre lettek volna kíváncsiak, hogy ő megmutatja, de a zsaruk pakolnak vissza a csomagtartóba:)
Badacsonyőrs szép kis telelpülés, dél volt mire odaértünk. A szokásos. A házinénivel intéztem a fizetést, közben a család bepakolt. Kajáltunk és elborultunk. Szó szerint. Mint akik hetek óta nem aludtak... Este elmentünk sétálni, nagyon meleg volt. Megnéztük hol a strand és mondogattuk, holnap itt fogunk fürödni és süttetjük a hasunkat. Persze! Ahogy azt az ember elképzeli:)...




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reálisan :)

"Az élet sokkal inkább hétfő reggel, mint szombat este."