2010. szeptember 27., hétfő

Hétvége

Ünnep volt ez a hétvége. Olyan, ami - bár másnak lehet, hogy unalmas, nekünk mégis annyi emléket, erőt ad, amivel könnyebb elviselni a hétköznapokat, mások közömbösségét és azt, hogy nincs azonnal támogatás mellettünk, ha nem vagyunk együtt.
Hétvégéztünk családosan. Csak mi nagy "gyerekek". A három nővér, plusz a pasik. A hatos fogat:) Pestre mentünk és bár egy-egy tagnak máshol is voltak elfoglaltságai, együtt is voltunk és ez nagyon jó volt.
Egész múlt heti fohászunk meghallgatásra lelt és szombaton szuper jó idő volt. Mínusz két taggal indultunk a napnak, ami teljes egészében kirándulósra volt tervezve. Tehát fel a várba, ahol az út mellett aranyló gesztenyefákról potyogott a termés. Az alagút felett megemlegettük a Magyar Vándor-t:) A Köztársasági Elnöki Hivatal előtt játszott egy zenekar, igazi zenét, mindenféle stílusban+katonai egyenruhában. Na, ott nekifogtunk bulizni! Nagy Ho-Ho-Horgász, Kis Vuk, Fülesmackó. A külföldiek nem is tudták mik ezek, mi meg énekeltünk:) Ott úgysem ismert minket senki, legfeljebb benne leszünk a TV-ben. Ja egy könnyű sztriptízt is levágtak ezek ketten, mert odasütött a nap és a farmerdzseki alól lekívánkozott a pulcsi, azalatt pedig csak topocskák voltak.

4 megjegyzés:

  1. Jajj, de jó volt!!!!! Amilyen jól éreztem magam szombaton és vasárnap, most olyan sz*r melózni...:((((
    Szatti

    VálaszTörlés
  2. Igen, az ezüst csirkére!!!
    Pereclek:)))

    VálaszTörlés

Reálisan :)

"Az élet sokkal inkább hétfő reggel, mint szombat este."