2011. november 11., péntek

Szabi, de valahogy mégsem

A második öt nap az évben. Rosszul kihasználva. Valahogy most nem ment. Mármint a szervezés. Még annál is több dolgot akartam/kellett volna/terveztek be nekem, mint egyébként. Holnap kirándulni megyek a Bükkbe. 
Az elmúlt hetekben nagyon jó idő volt. A szobánkban még mindig nem megy a gáz. Sokszor eszembe jut a Hegylakó egy idevágó mondata: "- Az emberek először örültek a jó időnek."
Kivettünk a ház elől egy tuját. Jól megszenvedtünk vele, most viszont jól ég.
A férjem ma úton lesz, este egyedül alszom.
A freeblog bemondta az unalmast. Tegnap nagyon meglepődtem, hogy kedvenc blogjaimat nem találom. Ennyit a technikába vetett bizalomról
Tegnap behívtak reggel dolgozni, ha a tesóm csak egy félórával korábban ír rám fészen, ma Pestről írnám ezt a bejegyzést, de későn tudtunk csak beszélni, addigra már megígértem, hogy bemegyek a melóba. Mikor meg hazajöttem már valahogy semmi kedvem nem volt csinálni semmit se.

Az iskola a nyár elején megnyert egy pályázatot új számítógépekre és digitális táblákra. Ezzel csak az a probléma, hogy alig van tanár, aki ért hozzá. És a legfőbb gond, hogy tudnának az új eszközökre vigyázni, magyarul, hogy tudnák megvédeni a gyerekektől. Ilyen hülyeségekre adnak pénzt. Az iskola épületének felújítására, nyílászárók cseréjére, a fűtés korszerűsítésére - tehát olyasmire, ami fontos - arra nem. Nem számít, hogy mozog a függöny a rosszul záródó ablakok mellet a téli szélben, hogy az utcát fűtjük így. Az lényegtelen. Nemtom, ha az állam átveszi az intézményt mit fog szólni a decemberi kétmilliós gázszámlához.

Nem lehetne, hogy újrakezdjem ezt a hetet?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reálisan :)

"Az élet sokkal inkább hétfő reggel, mint szombat este."